Kategorier
Humanity Awareness Opmærksom på menneskeheden

Deltag i Barrett Values Centrets globale COVID-19 Kulturvurdering

COVID-19 har på dramatisk vis ændret næsten alt i vores dagligdag. Hvordan reagerer din virksomhed? Del dine oplevelser med os hvad enten du er i frontlinjen, nu arbejder hjemmefra eller er blevet hjemsendt på grund af pandemien. 

Brug et par minutter af din tid til at deltage i en vigtig undersøgelse hos Barrett Values Centre for at forstå den effekt COVID-19 har haft på din virksomheds kultur og hvad der er brug for til at komme videre: 

Global COVID-19 Kulturundersøgelse Barrett Values Centre

Din besvarelse vil være fuldstændig anonym og vil kun blive brugt til dette formål. Undersøgelsen vil være åben indtil den 5. Maj.  Den er tilgængelig på arabisk, kinesisk, engelsk, fransk, tysk, portugisisk, russisk og spansk.  Sig venligst hvis du gerne vil have adgang til resultaterne når de er til rådighed.

Derudover kan du melde dig til et kommende webinar hvor Barrett Values Centre vil offentliggøre resultaterne.

Richard Kokholm-Erichsen, Kokholm-Erichsen Udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share